Talkooväki päivitti kuulumisia tapaamisessa

 

Lähes 40 innokasta talkoolaista kokoontui tiistaina 18.1. vaihtamaan kuulumisia ympäristöministeriöön Helsinkiin. Aamupäivän aikana luotiin katsaus koko talkoiden työmaahan ja tutustuttiin tarkemmin muutamiin meneillään oleviin hankkeisiin. Lisäksi tutustuttiin lähiaikoina avautuvaan talkooväen yhteiseen extranettiin. Vilkas keskustelu jatkui yhteisellä lounaalla ja uusia kontakteja asiantuntijoiden välillä luotiin. Palautekyselyssä talkooväen kokoontumisia toivottiin vähintään pari kertaa vuodessa ja lisää on luvassa.

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tapaamisiin!

 

"Mukava oli päästä näkemään, mitä kaikkea on käynnissä ja meneillään. Samalla toki on mahdollisuus verkostoitumiseen sekä voi saada vinkkiä siitä, keihin voisi jossain asiassa olla yhteyksissä, jos jotain projektiin liittyvää tulee mieleen."

 

"Tilaisuus voisi olla esim. onnistuneesti korjatussa ongelmarakennuksessa, jos jostain vain löytyisi sellainen."

 

"Ohjelman lisäksi esim. puolituntia taukoa, jossa olisi ollut paremmin aikaa tutustua toisiin osanottajiin."

 

"Voisiko jossain vaiheessa esim. ajatella jonkinlaista "toritapahtumaa", jossa eri hankkeilla olisi omat  pisteensä ja osanottajat voivat kiertää haluamissaan pisteissä kuulemassa ja kyselemässä ja keskustelemassa?"

 

"Jatkossa tapaamisia voisi olla tiheämmin, kun työryhmiltä alkaa tulla asiaa ulos. Silloin olisi hyvä käydä ristiin keskustelua aiheista ja tuloksista."