Valmistuvat rakennusterveysasiantuntijat osallistuivat lopputöillään talkoisiin

YHA  Kuvapankki / Tero Pajukallio

 

Itä-Suomen yliopiston koulutus ja -kehittämispalvelu Aducatesta tällä viikolla valmistuvat rakennusterveysasiantuntijat ovat laatineet 24 rakennusten terveellisyyttä käsittelevää lopputyötä. Suurin osa valmistuneista lopputöistä toteutettiin yhteistyössävaltakunnallisten Kosteus- ja hometalkoiden kanssa.

Rakennusterveysasiantuntijoiksi valmistuvat opiskelijat toteuttivat lopputyönsä osana Kosteus- ja hometalkoiden laajaa koulutuksen ja pätevöitymisen hankekokonaisuutta. Lopputöistä ja hankekokonaisuudesta vastaa FT, rakennusinsinööri Helmi Kokotti Itä-Suomen yliopistosta.

"Osaavista rakennusterveyden ammattilaisista on kentällä jatkuva pula ja päteville asiantuntijoille riittää kysyntää. Nyt valmistuvien opiskelijoiden tasokkaat lopputyöt antavat hyvää lisätietoa rakennusterveyden edistämiseen käytännön kentälle sekä Kosteus- ja hometalkoiden hankkeisiin", Helmi Kokotti sanoo tyytyväisenä.

Lopputyöt esitellään 24.-25. helmikuuta Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella pidettävässä loppuseminaarissa, jossa pureudutaan kiinteistöjen terveellisyyden ajankohtaisiin aiheisiin.

 

Lisätietoa koulutuksesta ja seminaarista
Itä-Suomen yliopisto / Aducate

Helmi Kokotti, RI/FT, suunnittelija
Kosteus- ja hometalkoot, Koulutuksen ja pätevöitymisen hankekokonaisuus
Itä-Suomen yliopisto
puh. 050 4060 389
helmi.kokotti(at)uef.fi

Juhani Pirinen, ohjelmapäällikkö
Kosteus- ja hometalkoot
puh. 050 572 6351
juhani.pirinen(at)ymparisto.fi

Seminaarin tiedote: