Nordic symposium on Building Physics Tampereella 29.5. - 2.6.2011

© Tampereen kaupunki/Hannu Vallas


Symposium järjestetään kolmen vuoden välein eri pohjoismaissa ja siitä on muodostunut ajan kuluessa maailman suurin rakennusfysiikkaan keskittyvä konferenssi. Vuonna 2011 Symposiumin järjestäjänä toimii TTY:n Rakennustekniikan laitos.

Symposiumissa on neljän päivän aikana 160 esitystä rakennusfysiikan eri aihealueilta mm. rakenteiden kosteusteknisestä toiminnasta, home- ja kosteusvaurioiden ehkäisemisestä, ilmastonmuutoksen vaikutuksista, uusien rakennusmateriaalien ominaisuuksista, rakennusten ilmanpitävyydestä sekä matalaenergia- ja passiivirakentamisesta. Kolmasosa symposiumin esityksistä käsittelee rakennusten energiatehokkuuden parantamista, joka on erittäin ajankohtainen teema kaikkialla maailmassa.

Suuri osa esityksistä painottuu pohjoismaissa tehtyyn tutkimukseen, mutta symposiumissa on laajasti edustettuna rakennusfysiikan tutkimusta eri puolilta maailmaa. Tarkempaa tietoa Symposiumin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja osallistumismaksuista löytyy Internetistä osoitteesta: www.tut.fi/nsb2011.