Sisäilmastoseminaari 14.3.2012 - Kosteus- ja hometalkoot jälleen mukana


Sisäilmastoseminaari 2012 on Sisäilmayhdistys ry:n, SIY Sisäilmatieto Oy:n ja Aalto-yliopiston Energiatekniikan laitoksen LVI-tekniikan  järjestämä, suomalaisen sisäilmastotutkimuksen esittelytilaisuus. Seminaari on järjestyksessään 27. ja se järjestetään 14.3.2012 Espoon Dipolissa.

Kosteus- ja hometalkoot on jälleen mukana Sisäilmastoseminaarissa. Ohjelmassa on nyt tarjolla ensimmäistä kertaa rakentajille kohdistettu seminaariosio yleisteemalla "Rakentaminen ja sisäilma".

Sisäilmastoseminaari on perinteisesti ollut tieteellisten tutkimusten esittelyä lisättynä joillakin käytännönläheisillä esimerkeillä.

Kosteus- ja hometalkoiden ja Sisäilmayhdistyksen yhteistyön idean isä, talkoolainen Sami Niemi (Vahanen Oy) ehdotti syksyllä omaa sessiota seminaariin rakennusalan ihmisille. Tavoitteena oli erityisesti saada tutkimustahot ja tekijätahot lähentymään. Ehdotuksen tuloksena Sisäilmastoseminaarissa on tänä vuonna varattu yksi sali iltapäivän ajaksi käytännönläheisten esimerkkitapausten ja tutkimusten esittelyyn. Seminaarissa esitetyt luennot painetaan Sisäilmastoseminaari julkaisuksi, mikä kaikille seminaarivieraille jaetaan maksutta. Kirjaa saa jälkikäteen Sisäilmayhdistyksestä maksua vastaan.

Seminaari on maksuton ja avoin tilaisuus.

Tervetuloa!

Lisätietoa seminaarista ja ilmoittautuminen

Seminaarin ohjelma