Uudet erikoisosaajat koulunpenkille syksyllä

 

Vuoden vaihteessa alkanut kosteus- ja homevauriokorjaajan erikoisammattitutkinnon pilottikoulutus saa syksyllä jatkoa. JAKK:n Jyväskylän toimipisteessä käynnistyy 18. syyskuuta talonrakennusalan erikoisammattitutkintoon valmistava kosteus- ja homekorjaajan koulutus.

"Pilottiryhmästä saadut kokemukset ovat olleet positiivisia ja oppilaat ovat aktiivisia ja motivoituneita. Syksyllä alkavaan koulutukseen on tullut myös jo mukavasti hakemuksia ja hakea voi aina syyskuun 8. päivään saakka. Mukaan valitaan 15 uutta kosteus- ja homekorjauksen erikoisosaajaksi haluavaa", kertoo JAKK:n talonrakennuksen toimialavastaava Harri Syrjälä.

Koulutus on tarkoitettu rakennusalalla jo pidempään työskennelleille ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään monipuolista näkemystä kosteus- ja homevaurioiden korjaamisesta ja korjaamisen suunnittelusta. Opetuksen sisältö on rakennettu yhteistyössä Kosteus- ja hometalkoiden kanssa.

Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus on laajuudeltaan 120 päivää, joista 20 päivää on lähiopetusta ja loput suoritetaan verkko-opintoina sekä työssä oppimalla. Kosteus- ja homevauriokorjaukseen suuntautuva koulutus valmentaa talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen.

Lisätietoa koulutuksesta:
http://www.jakk.fi/koulutus.asp?R=8675
Rauno Peltola p. 044 735 5499, rauno.peltola(at)jakk.fi
Harri Syrjälä p. 0400 904 671, harri.syrjala(at)jakk.fi