Valtakunnallinen Hyvän talonpidon Road Show starttaa syksyllä

 

Omakotiliiton valtakunnallinen Hyvän talonpidon Huoltokonseptikiertue pientaloasukkaille alkaa lokakuussa Helsingistä ja päättyy keväällä 2014 Uudellemaalle. Road Shown tavoitteena on kannustaa asukkaita kiinnittämään huomiota mm. asumisen laatuun, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja turvallisuuteen.

Energiatehokkuuden, kosteus- ja hometalkoiden, korjausrakentamisen, koulutuksen ja hyvän talonpidon huoltokonseptikiertue käynnistyy lokakuussa alueellisilla tapahtumilla. Syksyn aluepaikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Kuopio, Lahti, Rauma, Tampere, Turku, Uusikaupunki ja Vantaa.

Kiertueen tavoitteena on yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tuoda lisää tietoa, taitoa ja apuvälineitä asumisen ja kiinteistön remontointiin energiatehokkuuden parantamiseksi, pientalojen riskialttiiden rakenteiden ja kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn sekä kosteuden hallintaan, materiaalien ja rakenteiden suojaukseen ja kuivatukseen. Lisäksi kiertueella jaetaan  tietoa lainsäädännön kehityksestä ja muuttuneista mahdollisuuksista esim. korjaus- ja kotitalousvähennysten ja muiden avustuksen hyödyntämisen suhteen.

Kiertuetapahtuman pääohjelmateemoina ovat:

  1. Korjausrakentaminen ja remontointi
  2. Kosteus- ja homevauriot
  3. Pientalon Huoltokonsepti ja huoltokirjojen käyttö
  4. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen
  5. Uudet remontointimenetelmät ja tuotteet

Omakotiliiton tavoitteena on valtakunnallisen Road Shown aikana tavoittaa eri alue- ja paikallistilaisuuksissa yli 2.500 pien- ja omakotitaloasukasta sekä tiedottamisen välityksellä Omakotiliiton jäsenorganisaatiossa yli 75.000 henkilöä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Kosteus- ja Hometalkoot, If, Elega, Ramirent, Sokeva, Tiivi, Tikkurila ja Uponor.

Lue lisää Hyvän talonpidon Huoltokonseptikiertueesta ja tarkista kiertueaikataulu osoitteesta www.huoltokonsepti.net.

Lisätietoja:

Pentti Heikkurinen, projektipäällikkö
Suomen Omakotiliitto ry
puh. 045-7731 2000
pentti.heikkurinen(at)omakotiliitto.fi