Sisäilmastoseminaari 13.3.2014 Messukeskuksessa


Sisäilmastoseminaari järjestään jo 29. kertaa ja toista kertaa Messukeskuksen kongressialueella. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Sisäilmayhdistys, SIY Sisäilmatieto Oy ja Aalto-yliopiston Energiatekniikan laitoksen LVI- tekniikka. Sisäilmastoseminaari 2014  itsessään on maksuton tapahtuma, seminaarikirja on maksullinen.

Kymmenet sisäilmateeman parissa työskentelevät ammattilaiset esittelevät viimeisimmät tutkimustuloksensa sisäilmastoseminaarissa. Esitelmien tiivistelmät on jo saatu marraskuun puolivälissä ja niistä on valittu noin 50 esitystä esitettäväksi seminaarissa. Näistä noin 30-35 tullaan esittämään suullisesti ja loput postereina ja/tai kirjallisina seminaariraportissa.

Viime vuonna Sisäilmastoseminaarissa oli ennätysmäärä yli 1400 osanottajaa. Seminaari on vakiinnuttanut paikkansa rakennusalan suurimpana koulutustapahtumana.

Seminaarin aiheita ovat

  • Altistuminen ja terveysvaikutukset
  • Ongelmien hallinta ja korjausmenetelmät
  • Mikrobien tutkimusmenetelmät
  • Ilmanvaihto ja epäpuhtaudet
  • Ilmastointi ja lämpöolot
  • Materiaalit ja sisäilma

Seminaarin tarkempi ohjelma löytyy TÄÄLTÄ.

Ilmoittautuminen päättyy 1.3. Tule sinäkin mukaan yhteen suurimmista sisäilmastoalan seminaareista Suomessa.

Ennakkoilmoittautuminen 1.3.2014 mennessä on välttämätön. Seminaariin ilmoittaudutaan kirjautumalla  Sisäilmayhdistyksen verkkokauppaan. Verkkokaupan kautta voi myös myöhemmin päivittää omia tietoja, peruuttaa ilmoittautumisen ja ostaa seminaarijulkaisun.

Seminaarijulkaisu kannattaa tilata ennakkoon

Seminaarijulkaisu 2014 kannattaa tilata ilmoittautumisen yhteydessä  20,- hintaan. Voit maksaa ostoksen verkkopankissa checkout-palvelun kautta tai laskulla. Seminaarissa julkaisua myynnissä rajoitettu erä 30,- hintaan, maksutapoina ovat käteinen ja lasku.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätietoa seminaarista sekä Sisäilmayhdistyksestä löydät TÄÄLTÄ.